Skip to content

JOBY lanceert vijf nieuwe microfoons voor streamers en podcasters

21 de augustus de 2022
joby1 f7dc238341bd461fa3ebd7d127133625

Camera-accessoirebedrijf JOBY lanceert vijf nieuwe microfoons voor zijn Wavo-lijn, gericht op livestreams en podcasts. De vijf nieuwe microfoons zijn de Wavo POD, Wavo PRO, PRO DS, Lav Pro en de AIR. Met deze nieuwe toevoegingen voert de Wavo-lijn het audiogamma door verschillende microfoonstijlen op te nemen, zoals shotgun-, lavalier- en tafelcondensatormicrofoons.

De Wavo POD ($ 99,99) is een USB-condensatormicrofoon bedoeld voor podcasting en streaming. JOBY ontwierp de POD met gebruiksvriendelijke volumeregelaars en hoogwaardige 24bit/48kHz audio, zodat nieuwe makers snel aan de slag kunnen. Het wordt zelfs geleverd met een popfilter om een ​​helder geluid te garanderen. De Wavo PRO ($ 299,99) en PRO DS ($ 249,99) zijn shotgun-microfoons op de camera die worden aangedreven door oplaadbare batterijen die tot 60 uur meegaan. De twee microfoons zijn ontworpen om op de nieuwste camera’s te werken en bieden -10 dB veilige track-opname om ervoor te zorgen dat het geluid niet verloren gaat. De PRO-versie heeft echter actieve ruisonderdrukking en uitgebreide EQ-bedieningselementen. De Lav PRO ($ 79,99) is een kleine lavalier-microfoon die op je shirt past. Hij is omnidirectioneel, zodat de microfoon je stem kan opvangen, hoe je ook kijkt, en hij is voorzien van een windscherm om geluiden van wind of ritselende kleding te verminderen.

JOBY Lav PRO en AIR

Er is ook de Wavo AIR ($ 249,99), een draadloos microfoonsysteem dat wordt geleverd met twee zenders, één ontvanger en twee reversmicrofoons. De AIR zendt uit op een veilige 2,4 GHz tot 50 meter afstand van de camera. Het bevat ook een windjammer om windgeruis te verminderen. De Wavo PRO DS komt later dit jaar uit, maar alle andere microfoons zijn momenteel te koop.