Skip to content

Live of opgenomen video bekijken op een Amazon Echo Show

22 de juli de 2021
Amazon Echo Show in white 5b9ec8c8c9e77c0050bd895d

Als je een compatibel beveiligingscamerasysteem gebruikt, inclusief babyfoons en apparaten voor huisbeveiliging, is het mogelijk om de live of opgenomen video te bekijken op je Amazon Echo Show. Dit is hoe het werkt.

Welke merken Smart Home-camera’s kunt u gebruiken?

Om live feeds van uw beveiligingscamerabeelden te bekijken, hebt u een slimme camera nodig die compatibel is met uw Echo Show. Naast de Amazon Cloud Cam omvatten compatibele cameramerken Wyze, Arlo, Logitech, Google Nest, Blink, Ring, Zmodo, Wansview, EZVIZ, Amcrest, Ecobee, TP-Link Kasa, Honeywell, August Smart Home, Honeywell Home, Chk- In Cam, Amcrest Cloud, SmartCam en Canary. Om opgenomen videofeeds te bekijken, heb je de Amazon Cloud Cam of een apparaat van Ring, Arlo of August Smart Home nodig.

Echo Show video-opdrachten voor live feeds

Zodra je een compatibele slimme thuiscamera hebt aangesloten op Amazon’s Alexa, gebruik je eenvoudige opdrachten om de live-feed van je beveiligingscamera op je Echo Show te bekijken.

Livefeed bekijken

Om de live feed te bekijken, zeg je het wake-woord, gevolgd door “Tonen [camera name].” Het activeringswoord is meestal Alexa, tenzij je het activeringswoord hebt gewijzigd in ‘Amazon’, ‘Computer’ of ‘Echo’. Als je bijvoorbeeld een Ring-deurbel hebt aangesloten op Alexa, zou je zeggen: ‘Alexa, laat me de voordeur zien.” Alexa zou antwoorden, “OK, de voordeurcamera halenDe camerafeed verschijnt op uw Echo Show, zodat u kunt zien en horen wat er gebeurt. Stop met kijken naar de feed door te zeggen: Alexa, zich verstoppen [camera name] of “Alexa, stop de [camera name] camera.”

Recent opgenomen gebeurtenissen

Als je een camera-recap-vaardigheid hebt ingeschakeld op je compatibele smart home-camera, gebruik dan je Echo Show om de meest recent opgenomen gebeurtenis op je camera te bekijken. Momenteel zijn er alleen camera-recapvaardigheden voor Ring-, Arlo-, Cloud Cam- en August-camera’s, en alleen voor ontwikkelaars in de VS, hoewel Amazon werkt aan bredere ondersteuning. Om de opgenomen samenvatting te bekijken, zeg Alexa, toon het laatste evenement van de [camera name] camera.” Als u bijvoorbeeld een Cloud Cam bij uw achterdeur heeft en u hoorde een geluid uit dat gebied, zeg dan: “Alexa, laat het laatste evenement zien vanaf de achterdeur.” De meest recente opname verschijnt op je Echo Show. Momenteel kan Alexa je de camerafeed van een specifieke datum of tijd niet laten zien.

Echo Show Camera Feed-beperkingen

Uw cameramodel en de instellingen bepalen de lengte en tijd waarop uw Echo Show video weergeeft. Wanneer je de streaminglimieten van je camera overschrijdt, treedt er automatisch een time-out op voor de feed. Open het opnieuw door Alexa te vragen je de camera opnieuw te laten zien. Lees meer over de Alexa-vaardigheden die beschikbaar zijn voor uw specifieke slimme thuiscamera door te zoeken naar Alexa Skills op Amazon of in de Alexa-app. Zoek naar de merknaam van je camera om erachter te komen welke vaardigheden momenteel beschikbaar zijn.