Skip to content

Spotify wil dat je afspeellijsten maakt voor je huisdieren

12 de juli de 2021
ScreenShot2020 01 15at8.20.38AM 04e57675488040e39d9e52ceeee395c0

Wat: Spotify heeft nu een manier om afspeellijsten voor je huisdieren te maken
Hoe: Je beantwoordt gewoon een paar vragen terwijl je bent ingelogd op Spotify en het doet de rest
Wat maakt jou dat uit: Huisdieren zijn een van onze favoriete dingen om op internet te delen; dit gaat vast een beetje viraal gaan

Als je op mij lijkt, zet je de radio aan (of, in deze tijd, je Spotify) als je je huisdieren alleen thuis laat. Ik zet meestal een lokaal radiostation aan (via TuneIn, natch), maar ik kan me helemaal vinden in de nieuwe huisdiergerichte afspeellijstfunctie die Spotify heeft aangeboden voor iedereen met een dierbare vriend. Als je naar Spotify’s webpagina met afspeellijsten voor huisdieren gaat, zie je de optie om te kiezen voor welk type huisdier (hond, kat, hamster, hagedis of vogel) je een afspeellijst wilt maken. Vervolgens wordt u door een reeks vragen over uw huisdier geleid, waarbij u hun persoonlijkheid met een paar schuifregelaars beschrijft. Is uw puppy ontspannen of energiek? Verlegen of vriendelijk? Apathisch of nieuwsgierig? Vervolgens kun je een foto uploaden van je geliefde harige, veren of geschubde vriend en deze een naam geven. Spotify zal dan je antwoorden samenvoegen, de voorkeuren van je eigen account toevoegen en een leuke kleine afspeellijst bedenken om voor je huisdier af te spelen.

Eindresultaat huisdier afspeellijst op Spotify

Hoewel ik niet zeker weet of mijn beagle, Gus, een grote fan is van opzwepende rock uit de jaren 60, is dat de afspeellijst die Spotify heeft bedacht. Ik geniet er zeker van. Gezien de vreugde die we noemen door foto’s van onze huishoudelijke wezens te delen, kan dit een leuk ding zijn om samen met hen te delen. Als er niets anders is, zal je hamster misschien een beetje minder eenzaam (en veel hipper) zijn als je elke dag naar je werk gaat.

Via: The Verge