Skip to content

AfroTech World 2021: data, nieuws en al het andere om te weten

9 de juli de 2021
Afrotechlogo 82f020252aeb42da876ea15ac55fc677

AfroTech is een jaarlijkse conferentie rond startups, ondernemers en zakelijke leiders in de zwarte gemeenschap. Morgan DeBaun heeft het in 2016 opgericht.

Wanneer wordt AfroTech gehouden?

De conferentie vindt plaats op 8 – 13 november 2021. Het zal online plaatsvinden, waarbij het hele evenement live wordt gestreamd naar de aanwezigen.

Aanmelden en bijwonen

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van AfroTech. Vroegboekregistratie is mogelijk; tickets beginnen bij $ 149.

Welke aankondigingen worden verwacht?

Dit evenement houdt doorgaans geen belangrijke aankondigingen van de branche in. In plaats daarvan worden deelnemers aangemoedigd om met elkaar te netwerken, nieuwe vaardigheden te leren en opkomende trends op het gebied van ontwerp, engineering en andere technologische gebieden te ontdekken. Durfkapitalisten wonen de conferentie bij, die startups en ondernemers de kans geeft om in contact te komen met mensen die geïnteresseerd zijn in het financieren van nieuwe ideeën. Hieronder kun je een voorbeeldsessie bekijken.

Het laatste nieuws over AfroTech en zwarte leiders

Hoewel je altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele speciale stukjes over zwarte leiders in technologie die we in de gaten houden. Zodra er meer informatie over AfroTech bekend wordt, zullen we die delen!